Saya confused adakah +ve or -ve preg?

Adakah perlu utk saya buat ujian sekli lgi? Dlm smggu lagi atau sebaliknya?.

Saya confused adakah +ve or -ve preg?
7 Các câu trả lời

Repeat esok pun dah boleh. Saya pun macam ni dulu. Mula ii satu line kabur lepastu test esok, dua dua line pekat. And nak better result, test pagi pagi air kencing first tu.

8mo trước

baik sis... sy knfius bila mcm tu

repeat test selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. boleh test guna upt yg berbeza. mcm dip&tell

8mo trước

nnt sy cr yg clear blue

Cuba sis beli clear blue digital boleh tgok brpa week skali

8mo trước

nnt mlm ni sy sruh husb cari.. sy jd knfius

line yg lg 1 tu naik dlm masa 5-10min ke?

8mo trước

ye.. try lg skali..

Positive.. Tahniah puan

8mo trước

Cuba test skali lagi wak

positive

8mo trước

Nampak je..biasanya kalau awal2 pregnant mmg satu line pudar

positive

8mo trước

still sy knfius sis.. tp nk try lg..