Sekali lagi saya confused mengenai isu -ve @+ve preg? Baru-baru ini saya dah posted ttg mengenai HCG

Dalam 2@3hari lepas yg lalu sy dah post mngenai hcg sy yg frstly try.. But still confused abt that result.. This time sy dah buat after 3day dari yg sblm.. Tolong bantu saya.

Sekali lagi saya confused mengenai isu -ve @+ve preg? Baru-baru ini saya dah posted ttg mengenai HCG
11 Các câu trả lời

berhenti guna upt ni kalau taknak keliru. pakai brand disclosure atau guardian yg biasa. takkan naik second line tipu macam ni. pengalaman saya ni bertahun2 ttc, berpuluh2 upt clearblue jenis ni saya beli dan pakai memang ada faint line tapi tak pregnant. harapan palsu, saya keep beli jenis yg sama sebab nak tengok line palsu tu, bazir duit beratus. kalau betul pregnant selang 3 hari upt dah makin pekat dan jelas, takda samar2 sama je macam 3 hari lepas. jangan bazirkan lagi duit beli yg digital, confirm tulis not pregnant bazir 50. kalau ada naik line guna upt biasa yg harga rm6-7 tu baru beli clearblue digital.

8mo trước

insyaallah doakn sy sis..

Test awal pagi ke ni? Try test pakai yg biasa yg kt shopee ada jual murah. Blh beli bnyk2. Slagi tk period shari skali blh check. Seeloknya air kencing pertama lepas bngun tido pagi tu ye. Tp untuk pic ni yes sy nmpak positive.

8mo trước

saya but lps balik Dr beli test tu 630ptg.. result sy lps 3min

negative, clearblue jenis ni memang ada line kabur. beli je jenis biasa brand disclosure or guardian. takkan keliru

8mo trước

ya negative, dan biasanya orang akan beli jugak upt jenis ni repeat lagi dan lagi sebab nak tengok line yg tipu tu. saya cakap sebab saya dah buat, nak sangat tengok second line. guna disclosure satu line je padahal, tapi tepat.

kalau masih confuse. pergi klinik buat ujian darah beta HCG. ketepatan lebih tinggi berbanding UPT

Nampak macam positif. Kalau rasa waswas lagi cuba pergi kk buat ujian darah. Semoga ada rezeki awak

8mo trước

aameen yrb sis.. hrpnya bgtula... sbb result tu after 3min buat dia nmpk jlur nipis tu...

mata saya nmpak negative.. sis da bpe hri period delay? period sblum nie regular ke x?

8mo trước

normal saya 7-9day period

better buat beta hcg. Lebih tepat & puas hati......

Cuba try upt lain? Awk da delay brp hari?

8mo trước

tksh sis aameen yrb

beli dip n tell..senang tgok

pms atau mengandung

8mo trước

sy pn xsure kak.. sbb another line tu hlus Samar je nipis.. hrp nya ada rzk buat kmi husb wif