Pertanyaan upt

Nak tanya sy ad buat upt air kncg prtama waktu pagi +ve..sy buat lg -ve pulak..sy try lg +ve..xpuas ati sy try kli trkhir -ve..adakah sy hamil atau msh baru lg..

2 Các câu trả lời

untuk ketepatan, first kencing pada setiap pagi... masa tu hormon kita paling tinggi jadi senang upt nk detect... lgi 1 mungkin kandungan masih baru jadi samar2...

2y trước

ok terima ksh for info❤️

Hi sis , its okay . Tggu 1-2 weeks baru UPT lg yaa . Semoga dipermudahkan 🥰

2y trước

xde rezeki sy..darah period da keluar..tp pelik knpe bole +ve..