+ve @ -ve?

Assalamualaikum.sy nk tnye. Kalau tgk pic ni,, +ve or -ve? Sy lwt dah sbln lbh tp sblm ni check -ve. Ni check 3.08.2020. Ape perlu sy bt? Adakah sy perlu check skali lg.

+ve @ -ve?
5 Các câu trả lời

terlebih urin pd upt mmg akn timbulkan result yg agk mengelirukan.. jg mkn..kurgkn gula.. kurgkn pgmbilan karbo. guna opk utk kesan wktu sbur. cek upt awl pg..guna urin sblm mnum. jenis dan jenama upt jg prlu brlainan. klu xde rzki lg xpe..Cuba lg insha'Allah..

Cuba try lagi dlam 4 ke 5 hari. If mkin meningkat ada rezeki awak.. insyallah. Jgn stress stress. Jaga diri

Xde rezeki lg... Doakan yg baik2😔😔😔😔😔

Positif. Tahniah sis..

Ni yg sblm2 ni check

4y trước

beli upt yg 99.9% berkesan..ada yg upt hanya perlu test di awl pg..makna kata air kencing yg kita x kencingg Dr MLM bangun pagi masa tu buat upt test. seeloknya test paling awl pun seminggu lewat period