TTC Opk result : +tive or -tive

Assalam Sy nak tanya result opk sy ni +ve or -ve ya? Sy confused

TTC Opk result : +tive or -tive
8 Các câu trả lời

macamm saya sis..nk positive tuu....nntyyy cuba lah cek upt...mngkin akan naik double line macam saya...alhmdulillah saya sekarang nk dekt 6 minggu dhhh🤲.mudahhmudahannn

4y trước

Tapi yg ni bukan pregnancy test ni Yg ni opk utk detect hari subur 😅😁 Btw congrats ya 🥰 Moga dimudahkan segala urusan 😉

Kalau awal cek mmg ada kabur sikit, tunggu beberapa hari lg, buat test semula, kalau pregnant warna yg kabur tu akan makin terang

Negatif. Kat plastik ada contoh macam mana bila positif. Kena sama terang atau test line lagi terang baru positif.

Install apps "premom" .. Dpt cek kt situ

4y trước

Terima kasih membantu, sy dah installed Tp result kt apps ni accurate ke?

sikit lg nk positive

blm +ve lg sis..

positif !

Negatif