Hi mommy, sy lwat prd 2 mgg upt +ve lpas smggu test -ve soknya prd lps 4 hri hbs prd sy test +ve plk

Adakah sy pregnant

2 Các câu trả lời

mungkin upt tu tak betul... cuba puan test pd waktu pagi.... guna 3 upt kertas tu dulu tgk.... kalau 2 keping tu +ve... pegi check dekat klinik terus... kadang mungkin penyakit lain yg sebabkan upt tu +ve.....kalau tak pun, maybe bunting harimau

2y trước

ok baik sis.. 😅😅 bnting harimau tu mcm mne? sory xthu

Tunggu seminggu dua, then repeat UPT. Ataupun awk boleh pegi klinik swasta, ambil darah utk cek mengandung. Yg tu tepat. And boleh juga klu mintak scan.

2y trước

ok baik sis.. tqsm atas cadangan.. ❤️❤️