Perjalanan Perkahwinan Anda Dengan Pasangan

Woot woot! Tertanya-tanya juga Min dengan Mommies dekat aplikasi TAP ni agaknya dah berapa lama kawin? Dah berapa lama dengan pasangan since bercinta? Ayuh! Kongsikan di ruangan komen!

Perjalanan Perkahwinan Anda Dengan Pasangan
139 Các câu trả lời

Kenal husband 2003, berkawan hanya 2 bulan dan couple sampai 2012...9 tahun bercinta... habis belajar 2008 planning nak kawin..tapi x diizinkan Allah swt... Still hidup as loving couple🤭🤭🤭... Bulan Dec 2012 kami bertunang... Alhamdulillah jun 2013 kami diijab kabulkan....🥰🥰❤️❤️❤️... Now dah 9 tahun berkahwin... Doakan kami dikurniakan cahaya mata... InsyaAllah... 🤗🤗🤗