Sudah berapa lama usia perkahwinan anda?

Petang-petang macam ni, kan seronok kita gamit memori kita yang dulu bersama pasangan🥰 Dah berapa lama ya anda dan pasangan berkahwin?🤵 👰 Alhamdulillah min tahun ni masuk 4 tahun, baru lagi masih banyak lagi nak kena belajar ilmu rumahtangga dengan mommies semua😘

Sudah berapa lama usia perkahwinan anda?
1240 Các câu trả lời

8 𝙩𝙖𝙝𝙪𝙣 𝙗𝙚𝙧𝙨𝙖𝙢𝙖.. 𝘿𝙤𝙖𝙠𝙖𝙣 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙨𝙚𝙠𝙚𝙡𝙪𝙖𝙧𝙜𝙖 𝙮𝙖 𝙖𝙜𝙖𝙧 𝙝𝙪𝙗𝙪𝙣𝙜𝙖𝙣 𝙠𝙖𝙨𝙞𝙝 𝙨𝙖𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙙𝙖𝙣 𝙠𝙚𝙠𝙚𝙡𝙪𝙖𝙧𝙜𝙖𝙖𝙣 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙗𝙖𝙝𝙖𝙜𝙞𝙖.. 𝙩𝙚𝙧𝙞𝙢𝙖 𝙠𝙖𝙨𝙞𝙝 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙢𝙚𝙣 𝙙𝙤𝙖𝙠𝙖𝙣 𝙥𝙖𝙙𝙖 𝙍𝙖𝙢𝙖𝙙𝙖𝙣 𝙩𝙖𝙝𝙪𝙣 2021 𝙞𝙣𝙞 𝙖𝙜𝙖𝙧 terkabul❤🧡💜💙💚💛

3y trước

Aamiin Allahumma Aamiin Ya Mujib 🤲🏻🤲🏻

tahun ni masuk 3 , alhamdulillah . banyak lagi nak kena improve dan belajar . semoga hubungan rumahtangga ni berkekalan hingga akhir hayat . begitu juga dengan ibu ibu dan pasangan 🥰🤗

alhamdulillah dah 8 bulan , doakan sy dengan suami sy jodoh bekekalan, bahagia di dunia dan akhirat. dan sy doakan akak² dengan pasangan pun sama kekal bahagia hingga ke syurgaNya. Aamiin.

3tahun 2bulan alhamdulilah🥰 masuk 3tahun juga baru lekat baby, puas juga lah honeymoon berdua.. Next dah tak boleh tiba2 nak pergi lepak mamak malam2 sebab dah ada baby😁😎

Alhamdulillah sudah masuk 3tahun.. sekarang mengandungkan no 3 pulak.. insyallah semoga dipermudahkan sehingga bersalin nnt.. dn perkahwinan ini kekal ke jannah. aamiin

bulan 5 baru2 ni msk 3 tahun alhamdulillah 💞 tahun ni sambut anniversary hadiahnye org baru , birthday tahun ni sambut org baru , itu lah hadiahnye 🤣❤️

11 bulan next month first anniversary.. doakan keluarga baharu kami bersama bakal baby 2021 bahagia sampai ke jannah ❤️❤️❤️❤️🌼🌼🌼🌼

Alhamdulilah baru 1 thn 7 bln dan sedang pregg bru nak msok 7 bulan.... syukur rezeki yg allah berikan..semoga sy selamat bersalin bulan 1 nie

Alhamdulillah...esok 07.02.2021 genap 17 thn usia perkahwinan sis... syukur d kurniakan zuriat seramai 4 orang (3 hero & 1 heroin)😘😘

29.01.20 genap setahun bby ibu..30.01.20 genap 7 tahun perkahwinan kami..happy birthday anak ibu,happy anniversary husband❤️❤️