Perjalanan Perkahwinan Anda Dengan Pasangan

Woot woot! Tertanya-tanya juga Min dengan Mommies dekat aplikasi TAP ni agaknya dah berapa lama kawin? Dah berapa lama dengan pasangan since bercinta? Ayuh! Kongsikan di ruangan komen!

Perjalanan Perkahwinan Anda Dengan Pasangan
139 Các câu trả lời

kenal dengan suami 2015 kat wechat dan tunang bulan 9tggal 8,kahwin 2016 , lamq juga tunggu bqby first yala sis sibuk jaga orang tua dan berjauhan dengan husband selepas ayah wafad 4/1/2021 kat situ la cerita ny tggal 21/1/2021 sy da mulai mengidam dan rasa pelik lepas tu beli bende alah tu hah 2 garis xcaya sy pugi pulak klinik hah tengok belakang kertas tu dia cop POSITIF hahaha punya la happy becampur sedih sbb ayah da xada tetiba pulak sis pregnant masa cek kehamilan 1week 5 hari hehehe sis mna tau kene bawa surat kahwin bagai rupa ny turus bukak buku klinik😁 and than 9 bulan menanti akhir ny keluar jugak baby boom ni 1/10/2021 pada hari jumaat dengan berat 4kg baby boy hehe sy dan suami da 6 tahun berkahwin ini anak pertama kami mudah mudah erat la hubungan keluarga kecil ni

kenal tu lama sudah..dari kecil memang kenal dia..dulu dia selalu ikut arwah bapa kerja..waktu tu mungkin umur dia belasan tahun saya masih kecil lagi ..tak sangka jodoh pula..masa arwah bapa meninggal suda...saya pindah ruma abang tiri..dan suami selalu datang2 ruma ambi hati abang tiri😂dan lepas tu baru ambik hati sya..minta nombor telefon Dan kami start kawan 2013,,dan untuk elak dari mulut2 makcik2 membawang kami kahwin masa tu juga 2013..dan ada anak bila awal 2014..hingga 2015 anak kedua..dan 2019 anak ke 3 insyaAllah 2022 ni msuk 4lah anak kami..syukur alhamdulillah walaupun banyak dugaan tapi perkhawinan kmi dah masuk 10tahun😄

kenal suami dari fb je 2013 .. saya masih f1, dia f2.. see bebudak kan .. suami duduk johor saya penang .. saja kawan .. konon konon couple lah .. family kasi sebab Jauh .. x jumpa x lepak.. alahhhhhhh cerita budak sekolah .. 2015 baru first jumpa dengan family sekali .. kau budak bidak mana boleh kuar sesorang jauh2 macam tu .. 2016 family dia terus datang bawak cincin kenal2 .. 2018 jumpa lagi dengan family sesaja .. 2019 habis stpm ... 2020 nikah .. 2021 anak 1 .. alhamdulillah sekarang preg anak 2 ... facebook berguna jika digunakan dengan betul .. pi mai pi mai dah 9 tahun kenal .. nohh kalau budak tu , dah darjah 3 ahahahaha ..

kenal suami dr thn 2006 mse tu sy bru form4 dan suami da bkrja..mse thn 2008 dan 2009 sy smbung bljar msuk form6..dan msih lg brkawan dgn suami,thn 2010 kami plan merisik, bln 10 bertunang dan 18/12/2010 kami nikah dan bersanding..bln 10 thn 2011 lahir cahaya mata pertama (girl).. kedua thn 2013 (girl), ke-3 pd thn 2015 (girl), ke-4 pd thn 2017 (boy) dan inshaAllah bakal melahirkan cahaya mata ke5 pd thn 2022..now tgh prgnnt 36w.. moga sglanye dpermudah..Aamiin..

kenal husband awal bulan 4 pertama Kali jmpe dgn dua belah family..lepas tu fmly decide bertunang bulan 5.. then bulan 9 nikah pd 2018.. skrng alhamdulillah perkahwinan kami dh 3 tahun dkurniakan seorang anak perempuan berumur 2 tahun 6 bulan... kalau ikut tahun hijrah usia perkahwinan kami dh msuk 4 tahun.. alhamdulillah..doakan kami mg kekal dan bahagia till jannah ea ...mg kita smua blh msuk syurga bersama..Allahuma aamiin Ya Mujib❤️

kenal suami 2013 time form 5 ,nk jd cerita tiub moto asik pecah 2 3x la pecah dlm seminggu 😂 😂 tup 2 becinta plk terus xbocor dh tiup motor nye smpi lee moto nye dijual xpncit2 dh 😅😅 ... alhmdulillah 5 tahun becinta ,hujung 2018 nikah , 27/9/2019 dikurniakan sorang (Hero) ,dn 2022 ni insyallah sorang lg 8week5day ... alhmdulillah bersyukur sngt rezeki kurniaan allah swt .. 4 tahun dh berkhwin❤️😍

Kenal husband 2003, berkawan hanya 2 bulan dan couple sampai 2012...9 tahun bercinta... habis belajar 2008 planning nak kawin..tapi x diizinkan Allah swt... Still hidup as loving couple🤭🤭🤭... Bulan Dec 2012 kami bertunang... Alhamdulillah jun 2013 kami diijab kabulkan....🥰🥰❤️❤️❤️... Now dah 9 tahun berkahwin... Doakan kami dikurniakan cahaya mata... InsyaAllah... 🤗🤗🤗

mula kenal awal 2016 x bcinta pn😂 kwn dlm group whsp msa tu, 15/10/2016 dia ajak kwin trs kira becinta lepas kwin lh🤭 10/04/2017 sya besalin ank pertama baby twins lahir xckup bulan, allah bgi kjp jer kmi jaga baby, ank kedua lahir tahun2020 baby girl😊 skrg pergnant ank ke3 due 28/12/2021 smoga smua nya allah prmudah kn, dah 5thun smoga kekal hinggah ke jannah aminnn.

13 tahun dh kahwin...kenal suami 2002,berkawan& bercinta jarak jauh selama 5 tahun sbb dua² still study. disember 2008 ambil keputusan nikah. Alhamdullilah,2010 dikurniakan cahaya mata pertama(girl). cahaya mata ke2 pada 2011(girl),cahaya mata ke-3,2014(boy),cahaya mata ke-4(2020) dan InsyaAllah tak lama lg akan bersalin cahaya mata ke-5(baby 2022)(dijangka boy).

kenal suami zaman sek lg tp mula pd awl tahun 2014..bertunang 2015 n kami melangsungkn perkahwinan pd 2016..2017 lahir kn permata ati pertama n 2018 lahirkn permata hati yg ke 2 & insya allah sekarang tengah megandung ank no 3 plk yg dijangka akn bersalin pd 12.7.2022 nie..semoga sy n baby terus kuat utk sampai 9 bulan kerana sekarang mabuk yg teruk...😥