Apa Anda Buat Jika Stress Melanda?

Woot Woot! Mommies tengah buat apa weekend ni? 😬 Haih, stress ni jangan dibuat main. Min boleh naik berat badan sebab kalau stress Min AKAN MAKAN SELALU hehehe... siapa gang dengan Min? 🙋🏻‍♀️

Apa Anda Buat Jika Stress Melanda?
50 Các câu trả lời

Luahkan pada Allah, baca lah surah apa², menyapa orang tapi kalau jenis dapat orang yang nampak tak berapa nak respond tak payah layan terus, tanya khabar kawan baik, kalau stres sangat share dengan husb, tengok keindahan ciptaan Allah, makan sambil tengok tv or movie di laptop 🥰

Klau saya, saya mndy lme2, order mknn grab food,makn2, dh kenyang relax atas katil,, bukak fon cari something yg buat kita gelak.. Tapi dlm dlm hati mngis jugak mngadu kt Allah s.w.t..tidoo...😊😊😊

dlm hidup Mmng xlari akan stress ttpi ckup la letakan segala nya dlm doa buat yg terbaik selebihnya pekerjaan tuhan yg mengerjakan 🥰 tips lain nyanyi lagu rohani bagi penghiburan

sy kalau stress cari suami dok ngn suami..sbb suami sy pon sma..akn cari sy utk bercerita ..takkira masalah apa skalipon dia hadap.. dia takkan kluar rumah walaupn depan rumah..😂

saya kalau stress semasa begaduh ke apa..sya semasa dlm wktu stress selalu nyerr dengar lagu jiwang,makan,minum oren,menarik dan photoshot

nngis sorg diri dlm bilik, pastu si sulung mri pujuk.. ckp i love you.. sape tak cairrr???? hilang segala stress tu semua 🤣🤣

sy klu stress sy menangis dlam bilik air.. nangis sepuas nye sampai bengkak mata... kdg2 ank jd mangsa kena marah jer...

Jalan-jalan.. Biasanya tepi laut. Dengar bunyi ombak dan angin. Tengok gelagat manusia.. Lama.. InshaAllah ok lepas tu

kalau rasa stress sy akan ambil masa utk rehatkan diri dan buat perkara yg boleh menenangkan diri sy.

Main dengan anak kalau bosan. Kalau masih bosan jugak main fone .. kadang kacau suami main fhone 🤭