Jenis-Jenis Perut Waktu Hamil

Mommies cuba check perut kejap! Haa...mana satu agaknya perut mommies sekarang? Cuba komen kat bawah Min nak tengok hehehe..

Jenis-Jenis Perut Waktu Hamil
91 Các câu trả lời

saya prut kcil semasa mgandung dri bersalin arwah ank prtma lpas 2 arwah ank kmbar n yg ad skrg 9bln prut still kcil.tpi xtaulh yg strusnye mcm mna keadan perut.smpikan org luar xprcye sya prgant.xpe mcm mna pun prut kte jji kte n bby shat sllu dgn izinNYA.

perut saya petak 😆😆 dr belakang x nmpak mcm preggy..25w dah tp tepi pun kosong, tiba2 lonjong je tengah2.. adik lelaki saya ketawa dia ckp x prnah tgk perut camni 🤣🤣

4mo trước

Haha

skrg baru 12 weeks.. tak tau laa yg ni buncit ke baby bump 🤣 perut nampak besar bila waktu petang sampai malam je.. awal pagi x besar sgt... mlm ketat je rasa perut .. normal ke ek

4mo trước

Sis 10week due date doktor bg bila sis.. Sy pun 10w tapi belum ad due date sbb xingat period

blum nmpak baby bump lagi .baru 7-8 minggu nmpak perut buncit je .terutama kalau lepas makan rasa penuh sgt .tpi sya agak mungkin sya akan jenis perut tinggi kot.

Kalau saya memang tak nampak sngat.. sebb pernah gemuk.. so berat 82 o 83 memang orng pikir perut buncit... nak 8 bulan baru nampak perut ke depan...😁

sy perut melebar, baru 10week. Saya rasa pelik, sbb awl dah nampak perut. Sy belum scan lg, tp klo lepas mkn mcm ada 2 tempat yg senak.

anak pertama perut besar pdahal saya kurus je, anak kedua ni perut kecik smpai nurse ketawa sbb nak ukur perut mcm xde baby bump 🤣

nak masuk 5bulan tapi perut kecik 🥲 terasa la orang bandingkan perut kita dengan perut orang lain 🙂‍↔️

weeks berapa blh nampak baby bump ? 🥰and how to differentiate dgn perut buncit ? hehe

4mo trước

Sy jenis buncit😂😅 masuk 17 weeks baru nampak baby bump hahaha dan bila start 19 weeks mmg nampak makin cepat besar perut

xtahu yg mne 1..sbb kitonyo mmg da mok😂 perut sedia2 beso da..so org xprasan sgt kite prgnt😆