Perjalanan Perkahwinan Anda Dengan Pasangan

Woot woot! Tertanya-tanya juga Min dengan Mommies dekat aplikasi TAP ni agaknya dah berapa lama kawin? Dah berapa lama dengan pasangan since bercinta? Ayuh! Kongsikan di ruangan komen!

Perjalanan Perkahwinan Anda Dengan Pasangan
139 Các câu trả lời

13 tahun dh kahwin...kenal suami 2002,berkawan& bercinta jarak jauh selama 5 tahun sbb dua² still study. disember 2008 ambil keputusan nikah. Alhamdullilah,2010 dikurniakan cahaya mata pertama(girl). cahaya mata ke2 pada 2011(girl),cahaya mata ke-3,2014(boy),cahaya mata ke-4(2020) dan InsyaAllah tak lama lg akan bersalin cahaya mata ke-5(baby 2022)(dijangka boy).