Aktiviti-Aktiviti Yang Kerap Anda Lakukan!

Yuhuuu! Cepat bagitau Min aktiviti mana yang kerap Mommies lakukan? Min semua kecuali B dan I. Tak rajin Min nak buat kek! Siapa-siapa dengan Min angkat tangan!

Aktiviti-Aktiviti Yang Kerap Anda Lakukan!
57 Các câu trả lời

yang kerap D E F G. A C H jarang jarang gitu 😂 duk ngan mak mertua. mak baik banyak membantu sangat. banyak masa abiskan utk jaga baby

Eh samalah min.. 😂😂.. Duk umah mertua ni segan sikit nak membaking.. InshaAllah ada ruma sendiri mula semula nak baking2.. 😋

vacuum xpernah sebab dok menyapu jaa, buat kek jaqang² kalau suami mintak baqu buat, kalau yg lain² haqii² buat

Saya slu buat semua Dan dibantu oleh Suami😄kecuali B yg jarang2 dibuat😜😄

A,C,E,F,G,H kadang je buat klau larat ..kalau xlarat tidur jla😂

semua buat kcuali B. tp E, G, H, dgn I suami buatkan🥰🥰

jemur baju bleh dikatakan hri2.luar jogging sekali seminggu.

Smua kecuali vacuum rumah sbb slesa lgi pkai penyapu☺️

semuanye,kecuali B,B tu kadang2 jerw...🥰

semua kecuali B.. control makan manis-manis