Sarapan Anda Yang Mana Satu?

Siapa pilih nasi lemak boleh gang dengan Min! Rasa terliur pulak sebab pagi tadi cari nasi lemak, tapi habis.... Haih... Ada yang suka breakfast roti bakar?

Sarapan Anda Yang Mana Satu?
39 Các câu trả lời

Disebabkan sekrg timing mjaga pemakann utk dijadikan lifestyle, so sarapan adlh whey protein & telur rebus @ telur hancur😁

nasi lemak🤤 kalau makan roti saya suke makan roti bakar letak butter dgn gula time pns2 tu nmpk cair menteganya..nyum3

Pelbagai la pilihan menu sarapan saya: Hari ni makan roti wholemeal dgn peanut butter Semalam nasi lemak daun pisang

nasi lemak tu ikut mood.. kalo mkn pg sgt xlalu.. kalo mkn dlm kol 9-10 tu ok..

Sy suke mkn nasi lemak,kadang2 lawh mkn roti bakar..🥰

nasi lemak kekadang roti bakar juga 😊

roti bakar tak heavy sangat 😋

Roti bakan & telur separuh masak

roti bakar telur separuh matang

Fav saya nasi lemak❤️