Alahan anak pertama

Trimester pertama normal ke badan lemah², tak larat berdiri lama rasa nak baring dan tidur , kepala sakit dan tak selera makan nasi?

28 Các câu trả lời

normal sis... saya dah 14w skrg tp masih rasa lemas² badan, berbaring jak kerja 😅makanan pun kena pilih yg sesuai dengan tekak, klo tak habis keluar balik

sy pun mcm tu anak first jgk skrg.. Berdiri lama sikit rasa penat nak baring je.. tkde selera makan smpai 4 bulan... 🥲

Lain orang lain cerita, ada yang tak alah , ada yang alah sekejap je . Saya pulak alah dari 6 minggu sampai sekarang 38 minggu 🤣

ye sis. sy pn mcm tu dlu. masuk 2nd trimester bru bolehh masuk makanan. masa 1st trimester asyik muntah je. perut masuk angin

Sama laaa gan saya .. anak first jugak .. mulanya pkir nie normal ke ?? Bila baca komen komen mom semua owhhh normal rupanya

normal..ikt pembawaan kehamilan.kadang2 lemas pun ada,blm lagi mrng sickness segala haha.2nd trimester baru la okey sikit.

Normal, saya sampai trimester ke tiga pun masih ada mual muntah😂 stay strong 💪🏻

normal. sye ni dah msk 4bulan masih ada alahan😩. nasi pon 4-5 suap je.

Normal lain ii ibu hamil lain ii rasa 😄 nanti masuk trim ke2 ok la tu

normal. tapi setiap org xsama. kdg jd dkt kita, tp xjd dkt org..