Trimester pertama

Biasanya berapa lama ye keadaan loya/ pning2 kepala tu akan hilang.. Sy semester pertama anak first.. Selalu rasa loya dan pening kepala.. Ada apa2 tips tak? Selera makan pon kurang.. Terima kasih

2 Các câu trả lời

Alahan ni xtetap sis. Ada yg trimester pertama saja..ada smpai nk bersalin pun cm tu. Saya xdpt nk nasihat apa yg perlu dibuat. Saya xda pengalaman dlm alahan. Moga urusan sis dipermudahkan.

4y trước

Ok sis tq

Cer try makan benda masam2 untuk hilangkan loya2 tu. Buah2 ke ?

4y trước

Sama2 😊