Cabaran Seorang Ibu Hamil

Tipulah kalau nak cakap fasa kehamilan itu senang. Tiap hari ada je dugaan nak kena hadap. Mual-mual la, sakit kepala lah, macam-macam lagi lah. Nak list satu-satu pun tak cukup. Antara 10 cabaran di bawah ni, mana yang mommies alami sepanjang kehamilan? Jom share dengan Min!

Cabaran Seorang Ibu Hamil
22 Các câu trả lời

saya masih 1st trimister . mual loya tu tak la teruk sgt tapi suka dia datang hilang 😭 geram betul perut lapar nak mengamuk ja rasa tapi xtau nk mkn apa sebab semua pun xlalu dlm tekak ni ... nak2 lagi bab hidu bau perfume tak boleh , bau tumis2 tu mmg xdpt lansung autoo mual 🤧 .. hrp la masuk trimester ke 2 nanti dah okay sikit 🥹

1mo trước

samaaa sisss. sayaa pon sebijik macamni. sekarang dah masuk second trimester 5 bulan masih tak hilang lagiiij. sampaikan sahur dan berbuka pon dah tak tahu nak makan apaa. puasa tahun ni memang hilang nikmat sikit bab makanan😂