Mual dan pening 1st Trimester

Cabaran hamil di bulan puasa .. hari weekend tidur kat umah okay ja mual and pening boleh control lg . Bila pergi kerja je mula la mual pening nak tido je rasa dengan bau perfume org sekeliling lagi 🥹 perut cramp .. btw sy baru 5w 5d .. anak pertama .. kalau ada tips utk hilang rasa mual ni harap mommy2 boleh share#firstmom #ingintahu #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

sama lah saya. dekat ofis pakai mask je memanjang sebb memang sensitif dgn bau org sekeliling.. lagi2 pulak dalam aircond

1y trước

sama lah sis 🤭 yg penting kita just inform org yg kita percaya dan perlu cntog leader kita / orang kiri kanan yg rapat dgn kita tntang keadaan kita sekarang. inshaAllah diorang pun akan faham keadaan kita ni.. 😘