tak tau tajuk apa nak letak?

Sya prgnt 20minggu, tapi perut still kecil. .sampai org sekeliling sya cakap, betul ke prgnt??. .smpai stress dibuatnya?. .badan rasa letih sngt, tapi still cergas, bejalan kesana kesini,. .lagi satu. .mcmna nak naik kan HB eya, hb sya rendah?. .ada tak tips utk sya?? Tolong eya FIRST BABY?

35 Các câu trả lời

ok la perut kecik. nk perut besar mana. sy ni masa 5 bulan makcik suami dh tegur perut besar. terasa hati jgk yela sbb kita jenis perut tebal. kalau 5 bulan org dh tegur besar bayangkan dh dekat due nanti. hmmm