Good mowning semua

Hai smua nak tnya...sya dh prgnt 3bln lbh...tpi knpa sya rsa mcm tk prgnt...cuma ada rsa skit mcm kena cucuk jrum di bahgian kri...slalu skit blkng...dan pyudra pun dh brkurang mengeras....tak mcm prgnt yg prtma kli dlu....yg nie prgnt ke dua kali....brat bdn sya pun smkin bkrang....sya mcm org normal jar...mcm org tk prgnt.....kenapa hoo sis....bleh tlong ksi tau sye ker

2 Các câu trả lời

Normal lah tu. Pengalaman setiap orang lain lain. Asalkan pegi scan ada heartbeat cukup lega dah hati 😂

normal tu sis .. sy pun rsa cmtu jg dlu