kompius..

Sy skrg pregnant 37w 1d.pg td masa nk kencing tgk kt seluar ada lekat warna coklat tp ckt ja.takde darah dan xde lendir pun.patut ke hospital arini ke..ke atau tnggu kalau turun lendir cmpur darah?xrasa sakit ke ape cuma ada rasa nk membuang je.bkn xnak pg hospital awal tp kot jd mcm ank 1st.mcmni jgk jd then jmp dokter,cek itu cek ini dokter suruh balik.nk pg arini pun xdpt sbb husb ade kt tganu atas urusan keje.tnggal ber2 je ngn ank.tq yg mane sudi bg pendapat..

1 Trả lời

Tanda nak contraction dah tu. Kalau sy tunggu lagi sampai betul2 keluar lendir atau ketuban. Tapi dah boleh suruh suami balik. Berjaga2 time sudah 🤭