brown spoting 11week

assalam bonda....ptg smlm ade spoting skit masa nk mndi smbhyg asar,lps tu sblm berbuka,ade jgk sikit cmpur lendir brown2 mcm tu bkn fresh blood,lps isyak pg scan nk tgk keadaan baby,dokter scan ckp baby dlm 7week baru,sbb baby dlm keadaan merekot,susah nk ukur,so dpt ukuran dlm 7week...lari jauh jgk tu,dokter suruh reapt scan lagi 2week nk tgk membesar xbaby....smlm scan xdpt detect heartbeat,tp dokter ckp jnin begerak cuma susah nk detect heartbeat tu...hope my baby doing well....xdk sakit perut ke ape pon...cuma spoting mcm tu je...today Alhamdulilah dh xdk...doakan baby sy sihat ya bonda2....first baby tu yg risau....next week nk pg bkak buku dh...supaya sng dokter pntau...ingt lps raya bru nk bukak?

2 Các câu trả lời

jgn lupe makan folic acid... utk tumbesaran & tulang belkang bby...

5y trước

alhamdulilah xpnh skip lg dri 4week hari tu....😊

Banyakkan doa. In shaa Allah semoga baby and mommy sihat.