Kencing keluar lendir darah

Salam semua pg td masa bangun sahur saya pergi kencing sy tgk ade lendir darah. Tp perut tak rasa sakit langsung. Pukul 10 saya kencing ade lagi keluar darah. Skg sy 38w. Cuma dah rasa slow slow contraction palsu tu. Macamana ye? Perlu ke sy pergi ke hospital terus? Atau pergi klinik je? Atau tunggu sampai rasa betul betul sakit??

2 Các câu trả lời

38 week tu memang benda biasa orang bersalin, kalau dah ada blood show terus ke hosp. tak kira banyak atau sikit. duduk rumah bukan tahu baby ok ke tak kt dalam.

Terus pergi PAC mommy

4mo trước

Yup. Kuantiti tu tak penting. Yang penting ada turun tanda boleh pergi hospital. Nanti doktor akan check.