Xda contraction

Kelmarin pg turun tanda keputihan cmpur darah coklat.. campur lendir sikit. Tp darah xpekat. Pegi hospital doc check bukaan xda lg.. contraction pun xde. then bg discharge balik. Tgh hari td turun skit lendir campur darah. Tp still xda contraction pain. Malas nk pegi hospital ulang alik sbb xda contraction dan jalan pun mybe belum buka. Ada yg mcm sy ke tanda dh ada skit tp xde sakit2.. jalan pun xbuka lg ?.. brpa lama nk tunggu jalan buka ye #38w2d

1 Trả lời

sis dah bsalin ke? kalo dah darah cmpur lendir tu bkn kah dah tanda nak bsalin? 😅

4y trước

Alhamdulillah dh bsalin 29 feb ritu.. 4 tahun skali baby sambut birthday 😂. Turun tnda 2 ari.. pastu sakit contraction dri ptg smpai subuh esoknya. Saja g hospital skali dh 4 cm Tolak trus msuk labor room