Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?

Sy perasan kebykan bdk2 yg ada 2 pusar ni sgt hyperactive. Betul ke tanggapan ni? Anak sy ada tp dia baby lagi, tp org dah ckp dia nakal. Apakah? Kecik lg kot, macam mana dah blh tafsir mcmtu :(

Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?
161 Các câu trả lời

2pusar nie byk kelebihan . dah besar nie insha Allah ape yg diinginkan tercapai . cth klau bercucuk tanam insha Allah menjadi .. klau ank nakal ke terejal ke tu sbenanrnye dari didikan atau pengaruh rakan . sye sendiri pusar 2 elok je mase skolah dulu nakal laa jgk dah jumpe kwn² kan . tpi abah ajak bercucuk tanam hidup tanaman sye hahaa bertuahnye saye ade 2pusar 😄

4y trước

Betul ni.. Betul ckp awk, org yg ada 2pusar ni, cth nye adk sy, sy xrasa pon yg die nakal. Tapii, bercucuk tanam, menjadi tanaman tu... Hehehe..