Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?

Sy perasan kebykan bdk2 yg ada 2 pusar ni sgt hyperactive. Betul ke tanggapan ni? Anak sy ada tp dia baby lagi, tp org dah ckp dia nakal. Apakah? Kecik lg kot, macam mana dah blh tafsir mcmtu :(

Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?
161 Các câu trả lời

Klu ikut org tua dulu2 biasa la.. Ank buah sy dua org mcm ni.. Pastu adik die siap 3pusar lg 😂..bila dgr mertua selalu ckp nakal besar nanti ni,sy gosok kepala ank tu ckp anak soleh solehah umi ni.. Nakal budak kecik tu biasa la.. Kite sebagai ibu kena positif jgk, jgn peduli kata org tua dulu2 ..lwn kan balik dgn kata2 yg baik dari mulut kite sebagai ibu 😘😘