nak follow siapa?

sy first time mom.. ada baby boy 4 bulan.. full time house wife.. sy niat nak bljr ilmu ttg pjagaan anak dgn lebih mdalam spy dpt beri yg tbaik utk anak sy bole x mommy suggest account yg bole sy follow utk dptkan ilmu pjagaan anak.. dr usia newborn hga besar (psikologi dlm mdidik anak) ada byk influencer yg share ilmu, tp sy nk follow yg btl2 certified sj, sbb pning klu byk sgt kaedah bbeza mommy semua follow siapa? bole share x.. tq ❤️

4 Các câu trả lời

Untuk ilmu tangisan bayi boleh follow baby language (puan uswatun hasanah) dekat ig/fb. Untuk psikologi cara mendidik anak sy banyak follow adil rajiah, redza Zainol, Mohd fhais salim. Untuk pemakanan boleh follow dr amalina Mohd daud di ig. Untuk ilmu breastfeeding boleh join group happy breastfeeding Malaysia (hbfm) di facebook. Ada certificate lactation dlm tu.

facebook: baby language (ilmu tangisan baby) happy breastfeeding malaysia (breastfeeding) happy baby foods malaysia (pemakanan) dr redza zainol (parenting) ig: amalina mohd daud (pemakanan) tiktok: zuraida shahime (speech therapist)

Nikita willy, indonesion actress. Love tgok dia, cara dia control emosi n jaga anak.

fav saya sekarang @the.mama.coach di ig. ni untuk newborn lah.

3mo trước

oh dengan @ontrackbaby. tapi diorang ni controversial sikit lah but to each their own. tak semua tips & tricks sesuai untuk semua orang so saya suka je ada inputs yg tak mainstream mcm ni.