Sistem penyusuan scammer

Salam and hai..sy nk berterima kasih kpd siapa yang dah komen kt saya tempoh hari psl suruh 'berhati2 dgn sistem sifulanah' yang ajar teknik pnyusuan bersistem.. Sy ni bakal first mom.memang zero knowledge bab pyusuan.Memang byk info sy cuba cari mcm mana nk susukan anak sbb risau perkara yg blm berlaku... Sistem tu ajar pump susu xbyk la dlm shari tp susu meriah..teknik dia ajar tu sy xnk pertikai cuma yg jd isu ada org report ckp scammer sbb money oriented.Sdgkn byk lagi Lactation Counselor lain yg buat free servis kt socmed.Tak perlu pn bayar2 ebook..alhamdulillah stkat ni sy blm trjebak masuk group dorg. Cuma sy dh bayar rm 184 utk ebook+milk booster dia + video pyusuan (lebih kurg bwh 10 video..1 video ada la dlm sejam gtu).. bgi sy okay lagi la sbb bnda ni mcm ilmu jg..kiranya dlm bab pyusuan pn ada mazhab tersendiri..alhamdulillah utk ilmu yg sy dpt..skurg2nya sy dh fhm konsep teori bila bezakan sistem berbayar tu VS LActation councelor free yg lain . N minta maaf jg utk sesiapa yg sy dah ter suggest utk follow agent dia kt tiktok dan follow dia kt IG. So lps ni utk teknik2 pyusuan, carilah mcm yg di suggest spt : A)noorfazilah bt abdul rahman (IG) B) nadmasrom(IG n Tiktok) C)ika nabila (ig n tiktok) : artis D) innate official E)syud (tiktok) F) azzra (tiktok)

2 Các câu trả lời

puan jumpa jururawat y jaga puan spnjng tempoh kehamilan kat kk...tnya bab penyusuan.

1y trước

baik inshaAllah. Sbb niat nk belajar2 dulu kn..xsgka lak jd gini huhu

alamak. yeka?tak sure saya pn follow pn nadmasrom utk tips

1y trước

nadmasrom okay;)