Pregnancy preparation

Boleh tak ibu2/bakal ibu sekalian share apa preparation yg korang lakukan pd first, second dan third trimester? Cth: bahan bacaan, website, tajuk atau topic mana yg perlu kita cari, influencers yg bagus utk follow supaya dpt tambah ilmu lagi utk jd seorang ibu. #firsttiimemom

2 Các câu trả lời

cari guru bukan influencers. cara pantang- dr imelda balchin (fb) penyusuan- lactation consultant nad masrom (ig/tt) parenting- adlil rajiah (ig) cara tidur bayi- baby language puan uswatun (fb) ada yg dari mereka yg kita boleh beli ebook/buku dan class online. cuba tengok nanti

kalau nak tambah ilmu parenting boleh follow Halina Mohd Yunos isteri kepada angkasawan negara. dia ada blog tau. https://barelysupermommy.com/