TEKNIK PERNAFASAN

Ada x yg bole share chanel youtube utk teknik pernafasan😆😆jgn pula mommy ckp "awk cari je kat yt byk tu",, klu bole sy nak dri pglmn mommy bljr teknik pernafasan dri mana, klu ada chanel yt yg bole mbntu tlg share ya☺️☺️#seriusnanya #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

teknik pernafasan ms bersalin ke .kalau ada ig try search eja_confinementhelper..ada nota brsalin tenang dia share ..dkt sana ada byk tips yg di ajar .mg dpmudahkan segalanya aamiin

5mo trước

iya masa nak bersalin☺️☺️tq kongsi🤍