Pernah tak??

Sy first mom..hal biasa ka..lps beranak..ipar2 dtng rmh .tpi tnya lahir normal ka czer..sy ckp la normal..lps tu tnya ada jahit tk??..brpa jahittan??..siap nak tengok...dorng crita la msa dorng beranak siap bgi ipar2 lain ambil gmbr sbb nk tengok brpa jahitan.. Sy kata sy xtaw..xberani tengok pn..luka bagi laki yang jaga ..tpi rasa pelik je ..nth laa..korng pernh mengalami ka?? Msa dorng ckp nk tngo tu .sy tolak..sy ckp misi bru je cek

40 Các câu trả lời

haha adoii ckp dia, ko dah kenapaaa nak tengok... aurat la weh normal ke czer ke

klau ad y tya,mau sy maki,ckup la tya normal ke czer.smpi nk tgk.. over dh tu..

dah kenapa nak tgok private part kita pulak.. dia xde hak nak tengok

dah kenapa nk tengok Puk* org ni jijik betul perangai

klu tanya2 tu yala klu nak tgk jahitan tu xla.. 😅

Ohh jemm ipar awak ni, lain dari lain 😂😭😭

Concern sangat awk punya ipar.. Abaikan je

Mmg xnormal la..diorg gila ke apa😂

Amboi2 mcm kenduri pulak ye nak tgk2

Apo bangang beno ipar2 kamu ni😂