Czer @ Normal

Assalamualaikum sy first mom nk tnya yg mna lgi baik bersalin czer ke atau bersalin normal. . . . Sya due dh dkt tpi x bersalin lg. . . Perasaan tkut dtng dh tkut plak mnjejaskan baby rsau sngat 🥺🥺 #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

wsalam. yg pertama if awk xde masalah dan bby pun duk posisi elok..normal lah. czer ni cuma dibuat andai kata tiba2 dkt LR awk or kndungan ada mslh..awk xblh request. tak perlu takut, sbnrnya once awk decide nk ada ank..ni lah benda2 yg perlu expect utk hadap. so nk bsalin mcm mana..awk bykkn doa moga Allah lapangkan urusan awk dan kndungan, usap perut borak2 dgh bby. normal or czer xkisah... yg penting awk dan bby selamat dan sihat.