Cangkung peha sakit

Sy dh 19 weeks.Mse tu buang air kt tandas cangkung.Lps tu bagun trus rse skit sgt2 kt peha kiri.Peha kanan ok je.Nk jln pn terhencut-hencut.Ade yg senasib x dgn sy.

8 Các câu trả lời

Rumah saya pun tandas cangkung. Tp sejak mengandung minta suami belikan ni..membantu sangat..bole beli kat farmasi sis..

kalau tandas mencangkung mmg ssh sis..bagus sis tukar tandas yg duduk punya..lagi selamat..senang mau p tandas..

Sy pun masa 19weeks pun sama x lame pun nanti ilang rasa sakit2 tu urat2 tu

Ssah kan buar air dkt tndas cangkung ni.. ssah brdiri lgi..

saba la sis . mmg preggy ni sakit2 kaki la peha la pinggang la . sy pn pkai tnds cangkung . klau buang air besa tu sakit2 kaki tpi bgos ny tnds cangkung ni buat kn kita nt mudh melahir kn . In Shaa Allah .

beli kerusi yg utk duduk kt toilet sis

Saya pun macam sis lagi bila da masuk 25w bila cangkung tu rasa mcm terbuka betul vagina tu takut..last2 minta suami belikan tandas bantuan kat farmasi.,mmg sangat membantu dan xde da rasa sakit bila nak membuang atau takut terberanak masa mencangkung..tak mahal dalam rm30+ je jenis lipat tu beli dua satu letak kat rumah kampung. Skrg guna utk anak no 2 plak.

Kalau pregnant better pakai toilet duduk tu..huhu..

5y trước

Kt rumah sdri mmg tndas dduk.Balik kg tandas cankung.Skrng stay rumah adk.Sbb ade tandas duduk pnye psl huhuhu