Sakit Celah Kelekang

Salam ibu2 ade x nasib same mcm saya, msk je 37mggu sakit celah peha xleh nk bwk bncg nk pusing ke kanan ke kiri pn skit sgt2 ade x ibu2 pgalamn mcm saya, itu tnda nk bsalin jgk ke, sbb tanda lain xde lg, cme skit celah peha tu xleh bwk bncg, bhye x ye.. Harap ade yg sudi jwb soalan sya ni.

1 Trả lời

Sama.. Rsanya baby sdh mnyesuaikan diri, Dan nak buka jalan utk memudahkan mamanya bersalin nnt.. Bed rest trus I ni, sbb skit bhgian peha n prt..