soalan

Kndungan sy 29mggu 3hari tp 2, 3 hari ni sy sakit kt bahagian yg sy tnda tu.. bila bjalan, duduk rasa sakit tu smpai kt peha.. normal ke mmy² smua?

soalan
10 Các câu trả lời

normal sis..saya pun sakit di situ skrg.tapi saya baru 24minggu3hari.berjalan & nak bagun..sapu minyak angin penawar hitam tu xpe La.kurang sikit sakit time rest.

nrmal sis, bby tu dh trun ke bwh.. nnt dkt nk bslin pn akn lbeh trse.. tp its ok, sis mst bole lalui 😉

Normal sis..sy pon skit dkt situ skg 39w2d..doakn sy DipermudahaKn bersalin😊

4y trước

Amin

Normal, sy ari tu pg urut tp x urut bahagian tu pun, urut kaki tp rse ringan ckit.

normal kot .sebb saya pun tngah alami 29week5days 😁

normal.. sy mcm tu juga sis

bangun slow2 okey..

normal pain only sis

normal sis

normal