36week duedate 17/10

MAAP tanya ibu² smua sy skrg ngndung ank ke 2.ank ptme dlu czer Thun 2020. Kalau rse sakit bhgian bawah tu tanda nk besalin ke sbb sy rse keras kt bhgian tuu..lpstu kelengkang bhgian peha kanan sakit .kencing Memg kerp ke tandas je,,mata rasa MCM kabur kepala AD pening² perut sy megerassss rasa MCM padat xthu nk bezakan tu tanda nk besalin ke atau AP ye..sbb bby bgerak aktif je cume tulh prut sakit sngt bhgian bekas czer yg 2020 dlu..ptnde nk beslin ke tu..air keluar jernih mengalir kt celah peha rse panas cume xbnyk

3 Các câu trả lời

Air yg keluar tu dia keluar auto sendiri ke jernih dan takda bau? Kalau dia keluar sendiri takut air ketuban leaking.. kalau leaking kena gi hospital sis bahaya takut buleh dapat jangkitan dalam kandungan.. kalau bab mengeras tu sis kena pantau berapa lama.. kalau sekejap dan tak sakit maybe tu brixton hicks je.. kalau mengeras tapi kerap sangat + sakit better gi hospital jugak..

1d trước

yekea😩trme ksih awkk jwp soalan sy..

awak. saya pun due 21/10. pening2 loya. ada klua sikit air. tp saya pg hospital, doc bg antibiotic nk bagi baby matang dulu. symptom lain tu smua sama mcm saya punya simptom. kalau rasa xtahan sgt pegi je pac ya. saya ni tgh layan contraction perut mengeras+sakit pinggang+rasa loya+pening2. banyakkan doa ya. saya pn nk ngaji jp. risauu. all the best tuk kita berdua awak💕

1d trước

trme ksih awk jwp soalan saya..aminnn² semoga dipermudahkan urusan kte berdua❤️🥹🫂

Ad spe² yg thu x boleh tolong jwpkn.bab ank sulung dlu xde MCM ni tu sy tnye.. 🥹hrp AD ibu² yg sudi jwp.trme ksih☺️