Sakit Peha

as salam momy2..btul ke org kte..klu kite skit2 peha..krem,kebas. mati rasa dkt peha..lps bsalin..sme hilang dgn sndri??sy nk msk 5 bulan..pnyelh mkin skit peha..mcm jarum tcucuk..mlm2 mkin mnjadi..dh amik pil kalsium..susu pun dh mnum..tp ttp sme rsenyer..ad x momy2 skit peha mcm sy..??

1 Trả lời

Angin lepas bersalin kot. Dah urut belum

5y trước

ooo..klu normal xpelh..lega sy mdgrnyer..klu x..fkr mcm2..sbb mmg skit sgt2 peha..xblh bwk bcng..urt ltk myk pns pun..ttp skit jgk..xhilang