STRECTH MARK

strecth mark saya teruk sgt.. gatal, pedih, mengelupas, keluar air, merah.. tak cukup dengan tu naik bintik2 gatal kat bahagian punggung tangan kaki.. Yaallah, ikutkan hati nak aje pergi hospital mintak induce, tak tahan sangat.. ada tak ibu2 yg berpengalaman mcm saya??

STRECTH MARK
2 Các câu trả lời

Ya Allah.. Kesiannya. Mesti rasa serba tak kena 😢 sy yg merekah2 biasa pun suami dok kata perut sy buruk. Kalau sy kena macam awk, entah ape la dia kata dkt sy 😭 sabar ye awk. In shaa Allah.. Allah permudahkan segala urusan awk utk bersalin nanti ❤️

Kesiannya. sy pn ada mslh sama. Husband risau n belikan losyen strech mark mama’s choice. Ada mbantu sdikit.