strecth mark

strecth mark ni memang gatal sangat sangat ke

7 Các câu trả lời

saya mula sapu bio oil dari mula2 tahu pregnant smpei 3rd trimester (skrg). cumanya skrg masa trimester ke 3, saya guna minyak kelapa dara sbb lagi berminyak dari bio oil. bio oil utk sapu2 bila kat office je. mmg gatal kalau skip bio oil/ minyak.

2y trước

ohh , terima kasih

aah gatal sgt.sy dr masuk 34mggu dok menggaru perut.dr xde strecthmark merah² terus ada.sb sedap menggaru

2y trước

tula , tambah tambah time tido sedap tido sedap pulak menggaru 😂

saya gatal juga lepas suntik tetanus,sebelum tu stretch mark ada tp tak gatal pun

Sy ada stretch mark tp tak gatal, mungkin ikot kulit masing2 kot

boleh guna ni.sy pn guna ni lotion memang berkesan

Normallah tu. Sapu losyen / pelembab

Ye