Ibu-ibu kembali kurus bila breastfeed.

Statement tu fakta atau auta? Nak tahu please. Tak da anak pun, tapi nak tahu.

13 Các câu trả lời

Auta! HAHAHA

Ms dkt hsptl aftr due ritu doc kata leh kurus..tp tula..sedang usaha..hehe... Alhmdulillah bby until now msih nyusu badan..hrp2 leh kurus balik..hehe..sbb ms preggy ritu berat naik mendadak jd 68kg..sbb evry wik asyk naik 2kg berat bdn😂😂😂smpai doc nurse bsing naik terlmpau sgt..hehe😅.... sblm peknen berat 47... La ni pas due berat jd 56😆😄😂✌

Tgok org kot sbb kak sy full breastfeeding dia gemuk tp sy pula kurus.. Tp yg pasti lau awak nk kurus cepat tggl la dgn mertua confirm kurus apa lg mertua yg suka bising2 makan hati la jawab nya 😂

5y trước

Kan itu baru fakta 😂😂