luahan hati

hi mommy.. saya nak luah. ayah saya curang dengan ibu saya. saya dan adik beradik semua da tahu. tinggal ibu saya je tak tahu. tapi ayah saya da tahu yang kami adik beradik da tahu pasal dia curang. saya jadi segan dengan husband saya. husband saya tak cakap apa apa pun sebab dia cakap dia takde hak nak bersuara apa apa. mommy mommy kat sini ada cadangan tak? macam mana nak bagi tahu ibu saya? macam mana nak buat dengan perempuan tu? saya dan adik beradik tak nak bertindak melulu. kami redho sangat kalau ibu dan ayah berpisah. tapi takut ibu saya yang tak nak berpisah. tolong saya ##SeriusTanya #ingintahu #newmom #bantusharing #mintapandangan

1 Trả lời

ayah sis mmg nk senyap camtu jeke or ayah sis mmg Suh ank2 y sampai kan wlau die xbgtau Suh sampaikan kt mak sis.sis pernah tye ayah sis xpasal dieorg serius ke camne.mgkin sis ptt bincang dlu ngan ayah..klau betul ayah sis nk kawin lg ke.mgkin ayah sis takut nk bgtau mak sis n suruh ank2 jd org tgh.satu lg sis mmg nk mak sis berpisah ke lepas ayah kawin lain.klau ayah sis mmg serius mmg sis adik bradik kena bgtau hal sebenar..slow talk..tye mcm mne Kalau ayah nk kawin lg..tgk respon mak sis camne.lepas tu bgtau hal sebenar ajak ayah berbincang.sbb ni antara mak dan ayah.. penerimaan mak tu penting.tp Kalau ayah sis sekadar nk suka2 dgn ppuan tu sis n adik bradik kena nasihat pasal dosa d blakang y d bt.