Fakta Tentang Bersalin Yang Perlu Anda Tahu!

Ibu yang pertama kai hamil kena tahu fakta-fakta ini. Bukan untuk menakutkan, tapi untuk anda nlebih bersedia dan tenang sewaktu menghampiri waktu bersalin. Apa-apa pun, goodluck ya!

Fakta Tentang Bersalin Yang Perlu Anda Tahu!
10 Các câu trả lời

betul tu.. walau baru tahun lepas bru brsalin, itulah pmpuan.. tahun ni, bakal tempuh lggg..🤭 mudah2an urusan brsalin nnti dpermudahkan.. #2ndbaby #october2024

Dah xingat sakit contraction mcm mana wktu anak sulung 2 tahun lepas. Waktu sakit tu fikir nk anak cepat keluar dengan selamat je. Doakan untk anak ke2 nanti bulan 8 dipermudahkan

Kalau ada rezeki. This year my first time bersalin after 5yrs ttc

Mudahan Allah kurniakan kelahiran yg selamat

Assalamualaikum Doakn untuk bulan 7 ni.. Anak yg pertama 🤲🏻🌺

semoga d permudahkan smua urusan ibu²🥰

Semoga dipermudahkan bersalin nanti Aamiin

dcxdeeeeeee34t

betul

👍🏻