Boleh charge hp tak dkt wad nnti?

Soalan ni utk hospital kerajaan sahaja. 7thun lps masa bersalin anak first saya stay hospital 5 hari. Nurse kasi je charge guna plug blkg katil. Waktu tu powerbank x popular dan masih mahal sgt hrga nya.. Skrg mcm mana? Boleh lg x charge dkt wad.. Mmg kene gun powerbank je ke? Tp powerbank sya skali guna je lps tu kene charge jugak. Nk ksi dkt hsband suh bwk blik pun hsband dtg sehari sekali je nnti sbb hospital jauh dan perlu urus anak sekolah.. Kalau nk suggest beli powerbnk yg capacity besar tu mybe sy x beli kot sbb better sy beli keperluan baby. Sbb sy bkn org senang. Risau kene stay lama dkt hsptal je.. Harap2 masih boleh bwak plug charger dan charge mcm biasa..

17 Các câu trả lời

saya rasa tgok jenis hospital yg mana awk admit jugak kot.. kalau dkt ward lepas bersalin tu boleh je.. slalu yg tak boleh labour ward😅 mcm saya haritu admit dkt Hospital Tuanku Jaafar Seremban.. ada 3 4 suis plug kosong kt atas kepala katil.. bukannya ada nak cucuk pape pun.. jiran katil depan pulak selamba je cucuk smpai 2 suis😂 nurses yg dtg buat round pun takde tegur pape.. dia tgok keadaan jugak lah kot.. pape stndby jee charger and powerbank kalau ada.. rajin2 kan bertanya dgn nurse yg jaga ward tu

1y trước

kat hospital tunku azizah kl pon boleh je cas ,tkde dorNg kate tkleh gune punn ..tk semue hspital sme kot .

Kat hsnz tak dbenarkan caj kt blkg ktil tu ..tp ade satu plug kt dinding tepi tingkap , tp kne trun dri katil utk caj .. dn plug tu kne bgilir2 guna dgn patients lain jugak .. msa bsalin blan 1 aritu , saya guna powerband je .. yg 200000mh . Bleh lah tahan 3,4ari , tu pon tk main sngt hepon sbb nk jmat bateri 😂😂 awk bli dlm shopie , murah sikit ..

1y trước

uuu best duduk dalam wad bangunan priba hsnz ...luas n selesa ...duduk tepi tingkap terus nampak pantai

hsptal saya tak bagi caj kat belakang katil tu nurse marah dia kata bahaya sebab kt area situ byk plug brg hsptal.. dia suruh caj kat dinding bawah tu kena gilir2 caj.. klau dh bersalin sakit la sikit sbb kena tunduk2. better awk bawak powerbank. takpe kalau beli skg boleh guna smpai bila2.

ikut nasib la😂 kdg ada nurse jenis xkisah sgt tapi time lewat mlm la..jgn pulak smpai pnuh plug guna.. tp sebaiknya prepare power bank je.. spare dlm 2-3 jd ada backup klau suami ambik salah 1 utk bawak balik charge dkt rumah...

hsptl yg sy bersalin dia xbg guna plug...sruh guna powerbank je...mse kt hsptl sy xmain mne fon...mse nk wassup je bru guna..tu powm kdg direct col je suami nk ape2..lg jimat bateri...xde la nk tgk2 fb ke ape...

hsptl tmpt sy blh je guna...ada soket dkt bwh tingkap atau dkt dinding pintu masuk...sy cas hp dgn pwrbank pun blh jer tpi gilir2 la dgn pesakit lain...tpi tak tau la klu tgo hsptl tu mcm mna blh ke tak

hosp tempat sy tak boleh. plug semua ada label. tp boleh minta tolong dgn nurse charge hp di kaunter.

boleh. belakang katil tu ada 3 plug. plug oksigen 2 & plug umum. guna yg umum tu. selalu yg takleh guna tu ada label.

1y trước

terima kasih.. lega skit..

boleh. kalau hospital ada policy kate tk boleh. awak boleh minta tolong nurse cas kan phone awak kt kaunter dia.

Ada yg tau dkt Hospital Muar boleh charge hp tak? dkt wad nicu boleh charge. Cuma dkt wad bersalin x pasti