Siapa pernah stay dkt wad wanita & kanak² HKL? Bilik dia mcm mana ye?

Just nak tau kot ada yg berpengalaman area HKL. Dkt wad kanak² tu nnti klu ibu teman, ibu tdo mana anak tdo mana? Wad dia plak mcm mana ye? Risau klu open space tu rasa x bebas nak menyusukan anak. Anak baru 5 bulan.. kejap2 susu.. 1st time anak nk kene warded sbb nak operation, x de pengalaman.. Dekat HKL plak tu jauh dr saudara. Lps tu mcm makan tu dia bagi ke utk penjaga? Atau cri sendiri?

2 Các câu trả lời

sya prnah ank kena tahan wad buat operation..wad nya okay je..klau ibu tdur kat sofa bring ada sebelah katil baby..time tu sya dpat bilik untk 2 orng je..so x ramai laa org...selesa laa jga..mkan mmng dh disediakan untk penjaga.. kli kdua warded sya dpat pla tempat yg 6 katil..kt situ segan laa skit nk mnyusu..awk gna je nursing cover..kdng diorang klau ssukn ank.. diorang trik je langsir tu ttup.. klau wad knak2..mmng bercampur penjaga..time sya jga ank hritu pn.. ada suami gilir² jga ngn wife dia

8mo trước

itu la.. risau yg itu la .. sbb campur2 penjaga. kita baby baru 5m mmg bnyk susu je la. x brapa selesa klu dpn katil ada lelaki walau pkai nursing cover

sy br lg kne than wad KT Sana tp bkn wad ibu Dan anak la...sy wad ibu mngndung....Alhamdulillah wad ok Dan selesa je..nurse pn smua ok je...

8mo trước

mengandung sume pempuan sis. Risau wad kanak² penjaga campur² laki pompuan. segan nk menyusu. Ke asing²?