apa pendapat mommies,slhke sye

smlm husband tnye nak x hntr anak kejap dkt mak dia ,then we both spend time together kejap,sehari tu,plg2 gi makan. I dgn mertua I bru jek gaduh besar smpai thp I susah nk maafkan apa family die bt. but one day tokwan die tenat,and I bg tokwan die jumpa cicit. jdinya mertua I mcm rse cool down sikit bab pergaduhan hari tu,tp hati I Masih sakit ...dgn semuanya...bile teringat,I sllu kwl diri drpd bersedih lama2 ...Cuba lupekan tp still sllu tringt. tp jujur di sudut hati I dah cool down jugak,cume perit utk berhubung balik,rasa mcm lebih baik x berhubung.nak jmpe cucu pun jmpe bg ayah die bwk kejap jek lah sbb nnti insyaAllah pindah rumah dkt dgn mereka jugak. anak pun nyusu badan,x kan tibe2 sye nk campur sbb nak dating berdua ngan suami? Dan sye risau nak letak anak dkt org takut anak jauh Dr sye ke apa ke , tp senanye sye lg selesa kalau letak dkt family sye tp dorang jauh.family sye pun bukannye ade contoh Suri tauladan baik sgt smpai sye rse mereka LG layak jaga anak sye. due2 family lebig kurang jek ada baik buruk. is it my phobia of losing my baby or is it just fine for a mom to decide this? for me,my baby x pernah kacau waktu berdua kami masa jln2. otak sye x tenang bile baby x dek dpn mata... Dan sye tahu husband setia walaupun sye x kan pernah stuju psl bnde ni,cuma Sye kesian mungkin die nak sgt dating berdua. tp dlm otak sye die plan nk sye ngan mak die ok balik n mak die bleh jmpe cucu die. 🙂 once my baby dh bottle fed senanglah org nk bwk anak I sana sini,tu yg I takut. takut org suke2 plan nk bwk anak I sana sini.

14 Các câu trả lời

Normal kalau perasaan awk xnk bg org lain jaga ank awk..ank awk,hak awk..tp percaya la nenek tu xkn apa2 kn cucu dia.tp kalau sy pn xsuka ank sy rapat dgn kuarga mertua😝 Kalau awk msh xok n nk kuar dating berdua dgn husband blh je hantar ke nursery utk beberapa jam☺️

4t trước

Ya tu sy ckp kalau dia xpercaya n risau dia blh je hantar ke tmpt jagaan bdk..ank sy pn sy xbg mak@mertua sy jaga sbbnya sy xnk nti ank sy mkn benda yg xsesuai umur dia.sy hantar ank sy ke taska yg berdaftar☺️

Tak salah pun. Lepas susukan anak dan confirm kenyang, dating lah sekejap sejam ke Dua jam. Ada la husband nak sampaikan tu masa dating berdua. Spend Q time, OK.

normal jaa sis... saya pn mcm tu... walaupn hubungan syaa dgn mertua ok, sy still tk yakin nk bgi anak dkt org. gelisah ja rasa kalau tak nmpak diaaa ..

kalau xnk bagi jangan bagi