nak start kerja tp anak susu badan

sye nak keje sbb nak tmbh pendapatan keluarga..kul8 pg-6.30 ptg... nak hntr anak ke mak mertua,,tp rasanya anak bleh tak ek terima susu botol??? bg waktu tu jek lah,,sye balik keje susu dada balik. nak try lactogen sbb dulu gune lactogen. dutch baby pernah guna tp org kata rse manis.baby bf x suke Manis sye pernah try dulu suh mak mertua bg pun,,die x mau..tp NK try lg.. takut2 die dh start mkn ni,die dh bleh terime susu botol kan

2 Các câu trả lời

pam susu sis. n bg je fm. kdg baby kalau da lapa sgt mesti minum pnye

ada try pam susu tak?

3t trước

kalau pam x dpt bnyk,,sye marmet pun lambat penuh balik.😅😅 sye pun pelik.. tp baby berat bdn mmng terlebih ok jek..