nak main apa dengan anak 6 bulan

sya suri rumah...bila duk sorang jek jaga anak,jd buntu dah nak main apa.kalau suami balik,,rajin pulak main dgn anak,,mcm spark mood gitu.. ni rasa nak tido jek...jdnye anak sye pun bnyk tido.. dh BG die toys.. kdg2 tgok die Main toys sorang bosan,syeangkat main ngan die.. screen time x dek..kecuali sekali sehari time sye basuh pinggan or g tnds sbb sye penat dgr die nangis kene tinggal... sye nak ajak die melukis ke apa,,tools nya tajam2 n bahaya utk dia.haha.. nk bt apa ni

1 Trả lời

Sis boleh google banyak benda boleh buat dengan anak ikut peringkat umur…. Di shoppe banyak mainan yang dijual ikut peringkat umur