kuat tidur

Sejak sy mengadung 6 week ni rasa nak tidur je .buat ape pun malas .normal ke ??

43 Các câu trả lời

Ya normal sis.. Sy pn dulu mcm tu sis... Dia punya mls x leh bwa bincang.. Balik keja kira nk baring ja... Nasib suami faham... Layankn ja bini yg tgah dlam mood malas x leh bawa bincang... 😂😂😂😂.. Tp bpa mggu ja lah jd cm tu.. Pas2 ok balik..

5y trước

Alhumdulillah sis ☺️

Normal sis.. Sy aritu pown cam tu.. Bgn subuh.. Breakfast.. Pastu tido balik.. Nnt tgh hari br bgn.. Solat zohor.. Mkn.. Pastu tido lg smpai ke ptg.. Leh katekan bgn tok solat ngan mkn jerk la.. Pastu asyik tido jerk.. Hehe

5y trước

☺️😉

Normal saya pon macam tu,memang asyik nak tido je,kemas rumah pon malas naseb la suami jenis join buat keje rumah. Ni dah masuk 10week dah ok sikit tak malas malas lagi.

5y trước

Alhumdulillah dpt suami yg memahami isteri .☺️

sya pun dulu..lagi2 masa kerja, mata sya tu layu sangat...macam orang tak cukup tidur...padahal, tiap malam jam8 dah tidur...

5y trước

Waah awalnye tidur .sy Tak boleh nak tidur awal .mesti tidur lewat 😁😁😁

Sye ni tido mcm takde hari esok 🤣 tido laa berapa banyak pon still nak tido lagi. Tapi nanti lama2 hilang.

5y trước

☺️😁

Same je kita sis.. Walhal da tido berjam2 pun asyik ngantuk je, da rase mcm mkn pil tido pulak 😅

Bukan malas tp penat..iateri sy pun cm tu.kadag sy sbagai suami yg kena buat smua. Normal

5y trước

Bukan bagus.tp automtik laki ni akan bantu ble tgk isteri xlarat

Normal sis. Sy dlu mcm tu. Pas sapan tido. Pas mkn tgh hri tido. Ngantuk sentiasa. 😅

5y trước

Kan 🤭🤭

Normal sis..tp sy sebaliknya ssh nk tido..5 ke 6 pagi baru rasa mengantuk..

5y trước

☺️😉

Normal sis😁 sy mula2 preggy pun mcm tu.. Smpai kn hsbn yg bnyk tolong buat kja..

5y trước

😁😁