asyik rasa nak tidur

hai semua.. normal ke saya 24w asyik rasa malas, nak tidur jer walaupun tidur malam ckup...masa terismeter 1 takde pulak mcm ni...

6 Các câu trả lời

sama dengan saya..saya skrg 23w..Mse trismister 1 xde alahan xde pew..skrg rasa mlas nk buat keja umah..asyik baring Jew cuma masak jew rajin

normal kot....sbb sy pun mcm tu...rasa mcm nk tdo ja...nsb c kakak msh bf, lega la...ms bf kn dia, dgn ibu tdo skli..🤭

sama🤣.. super penat super mengantuk nak2 antara tghari-4ptg...

sama awk ..pantang baring nk terlelap...😵‍💫😆

normal awak . kalau mgantuk tidur je.

saya waktu first t1 mcm ni