Rasa nak tidur je

Normal ke kalau pregnant ni asyik rasa nak tidur dan malas je ??

54 Các câu trả lời

Normal hdup sy hanya kerja 8jam 3 jam kerja rumah selain nya tido sahaja...kalau nasib baik dpt tdo yg ber kualiti kalau tk tdo pusing sne pusing sini sbb dah mula kluar tanda nk bslin besok nya comferm mc.

normal. and cepat ngantok. klu sis jenis yg driving pegi kerja, lg bgs ada org hntr kan. kwn saya dulu pngalamn dia tidur dlm keta masa lampu merah smua bhenti. 😂

Mmg mengantuk time pregnant ni lagi2 mggu awl sbb hormon dah lain. Kdg2 pas lunch kalo kat ofiz mata nak pejam je. Nasib bos tak nampak 😁

Saya masa mula2 belum tahu pregnant tu memg hari2 asal baring je terus tertidur. Lagi2 masa tu bulan puasa. Sampai tarawih pun ke laut

samalah.. dah bgun pg pun jam 10 pg,lpas sarapan jap sambung lg tidur smpai jam 2 ptg adoi.. mmg xbole bawak bincang tido n malas nya tu

haha nk tergelak pulak bce.. mslh utama sy ini laa . bermalasan2 hri2 suami tegur da solat? nk bergolek peluk bantal aje kje nya..

saya dh msuk 9weeks msih malas. asyik guring peluk bantal suami ja. tunggu suami balik kerja je rutin harian😂

sama la.. 1st trimester okay lagi, 2nd trimester ni penat lain mcm.. pergi kenduri pun penat kemain..pdhal xdrive pun

Normal sis..saye dh nk masuk 15w pun still rase nk ngntuk n MLS jer rase..

Normal... Kdg nak bngun pon mlas.. Nak buat kje umah ase lemau jew bdan.....